Yhdistys


Tivia Savo ry on yhdysside tietotekniikan parissa työskentelevien ihmisten ja yhteisöjen välillä.

Yhdistys järjestää valistus-, koulutus- ja virkistystapahtumia, esimerkiksi kokouksia, esitelmä-, keskustelu- ja opetustilaisuuksia sekä tutustumiskäyntejä.

Esimerkkeinä järjestetyistä tapahtumista toimivat tietoturvailta, digitv-ilta leffa- ja pitsailta, piknik, käynti Kuopion viinijuhlilla, pikkujoulut, kiintolevynheitto, sieniretki sekä useat erilaisiin paikallisiin yrityksiin suuntautuneet vierailut.

Tivia Savon kotipaikka on Kuopio ja se on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n (TIVIA) alueyhdistys. Jäsenmäärä on noin 120, joista yhteisöjäseniä on 7.

Yhdistyksen aikaisempi nimi oli Savo-Karjalan Tietojenkäsittely-yhdistys ry, joka perustettiin Kuopiossa 26.10.1973. Myöhemmin, vuonna 1983, yhdistyksen nimi vaihdettiin Savon Tietojenkäsittely-yhdistykseksi ja myöhemmin Tivia Savoksi.

Tivia Savon tapahtumista tiedotetaan sähköpostilla sekä yhdistyksen internetsivuilla. Sähköpostiosoitteet saamme TIVIA:lta, joten muista ilmoittaa yhteystietojen muutoksista TTL:lle! Katso ohjeet http://tivia.fi/jasenyys/jasentietojen-yllapito.

Ilmoittautumisten sähköpostiosoite: ks. Tapahtumat

Pankki: Pohjois-Savon Osuuspankki
Tilinumero: FI77 5600 0520 0707 34
BIC: OKOYFIHH


Loading