TIVIA SAVO ry

Slide 2
Slide 3
Slide 1
Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Tivia Savon hallitus oli työstämässä la 19.3.2022 uusia kotisivuja😜

Tivia Savo eli entinen Savotky kehittää jäsentensä ammatillista osaamista ja keskinäistä yhteydenpitoa. Tivia Savo on TIVIA:n eli Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n jäsenyhdistys www.tivia.fi . Tivia Savo järjestää erilaisia koulutuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia. Tilaisuudet ovat jäsenille yleensä maksuttomia. Tietoa jäseneduista löydät osoitteesta jäsenedut.

Päivitä tietosi

Päivitä yhteystietosi TIVIA:n sivuilla osoitteessa jasentietojen-yllapito ja kirjautumisen jälkeen valitse Jäsentietojen ylläpito. Unohtuneen tunnuksen voit saada uudistettu lähettämällä sähköpostia jasenasiat AT tivia.fi osoitteeseen.
Liity jäseneksi TIVIA:n sivuilla henkilöjäseneksi. Valitse listalta yhdistykseksi Tivia Savo (ent. Savon TKY ry)

Tietosuojaseloste: Tivia hoitaa tietosuoja-asioita Tivia Savon osalta, Tivia Savolla ei ole omaa jäsenrekisteriä, tarkempia tietoja aiheesta Tivian nettisivuilla


Tivia Savo ry tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Muiden Tivia-yhteisöjen tapahtumat

 • TIVIA 70 -juhlaseminaari ja cocktailtilaisuus 8.11.2023
  by Teräs Olli on 5.10.2023 at 11:52

  TIVIAn 70-vuotisjuhlavuoden huipentava juhlaseminaari ja cocktailtilaisuus järjestetään keskiviikkona 8.11.2023 Messukeskuksessa Teknologia 23 -tapahtuman yhteydessä. Juhla kokoaa yhteen ICT-alan päättäjät, tekijät ja vaikuttajat.

 • Osaamisen jakaminen 19.6.2023
  by Teräs Olli on 31.5.2023 at 09:05

  Tässä IT Insider -verkkotapahtumassa tutustutaan OP:n Sofware Academyyn, jonka keskiössä on teknologiakompetenssin kehittäminen. Mikko Paloheimo kertoo, mikä tämä Software Academy on, mitä sen oppimistorneissa tehdään ja millaisia kokemuksia tästä aiheesta meillä on.

 • Käyttäjäkeskeinen ohjelmistokehitystiimi 9.6.2023
  by Teräs Olli on 22.5.2023 at 09:05

  Tässä IT Insider -verkkotapahtumassa tutustutaan käyttäjäkeskeisyyteen ohjelmistokehityksessä, ketterän käyttäjäkeskeisen ohjelmistokehitystiimin rakentamiseen ja huipputiimin pitämiseen innostuneena pitkissä hankkeissa. Maaret Pyhäjärven haastateltavana on ohjelmistokehityksen ja ketterien meneltemien asiantuntija Laura Snellman-Junna.

 • Monimuotoiset lohkoketjut 26.5.2023
  by Teräs Olli on 17.5.2023 at 06:35

  Tässä IT Insider -verkkotapahtumassa keskitymme lohkoketjujen yleiskuvan lisäksi joihinkin kiinnostaviin sovellusalueisiin ja Suomen tilanteeseen. Monimuotoisista lohkoketjuista kertoo meille Eduhousen koodaava arkkitehti Mikko Valjakka, joka toimii myös Blockchain Forum ry:n puheenjohtajana ja TIVIAn hallituksen jäsenenä.

Loading