TIVIA SAVO ry

Slide 2
Slide 3
Slide 1
Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Tivia Savon hallitus oli työstämässä la 19.3.2022 uusia kotisivuja😜

Tivia Savo eli entinen Savotky kehittää jäsentensä ammatillista osaamista ja keskinäistä yhteydenpitoa. Tivia Savo on TIVIA:n eli Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n jäsenyhdistys www.tivia.fi . Tivia Savo järjestää erilaisia koulutuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia. Tilaisuudet ovat jäsenille yleensä maksuttomia. Tietoa jäseneduista löydät osoitteesta jäsenedut.

Päivitä tietosi

Päivitä yhteystietosi TIVIA:n sivuilla osoitteessa jasentietojen-yllapito ja kirjautumisen jälkeen valitse Jäsentietojen ylläpito. Unohtuneen tunnuksen voit saada uudistettu lähettämällä sähköpostia jasenasiat AT tivia.fi osoitteeseen.
Liity jäseneksi TIVIA:n sivuilla henkilöjäseneksi. Valitse listalta yhdistykseksi Tivia Savo (ent. Savon TKY ry)

Tietosuojaseloste: Tivia hoitaa tietosuoja-asioita Tivia Savon osalta, Tivia Savolla ei ole omaa jäsenrekisteriä, tarkempia tietoja aiheesta Tivian nettisivuilla


Tivia Savo ry tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Muiden Tivia-yhteisöjen tapahtumat

 • Tietojohtajien vertaisyhteisö CDOIQ   saapuu pohjoismaihin
  by From Nina on 22.4.2024 at 08:09

  Tietojohtajat ovat strategisia neuvonantajia, tietopalvelujen johtajia ja uusliiketoiminnan kehittäjiä. Digitaalisessa maailmassa heiltä odotetaan paljon, ja työsuhteet ovat lyhytkestoisia. Laajeneva vertaisyhteisö haluaa selkeyttää rooliaan tietopääomien arvon kehittäjinä.

 • Tunnustuksia – näkemyksiä
  by From Nina on 15.4.2024 at 17:54

  TIVIA on 70 vuotta toiminut IT-alan asiantuntijoiden foorumina, jonka perusarvot ovat: avoimuus, toisten kunnioitus, oman osaamisen kasvattaminen sekä tiedon jakaminen. Puheessaan teknologia 2023-tapahtumassa TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Ursula Koski korosti arvojen merkitystä sekä palkitsi alan ansioituneita asiantuntijoita.

 • TIVIAn vaalipaneelissa otetaan eurovaaliehdokkaista digimittaa
  by From Nina on 8.4.2024 at 19:30

  TIVIA Uusimaa järjestää yhteistyössä muiden yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneiden TIVIAn jäsenjärjestöjen kanssa eurovaaliehdokkaiden vaalipaneelin. Vaalipaneeli järjestetään keskiviikkona 8.5.2024 kello 16:00 alkaen Valo Works -toimistohotellin avoimella valopihalla. Tilaisuus on avoin yleisölle, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

 • Tekoälyn mahdollisuudet, uhat ja sääntely
  by From Nina on 2.4.2024 at 13:39

  Miten tekoälyä voi hyödyntää vapaa-ajalla tai töissä? Tarvitaanko enää ihmisen luomuälyä? Miten huijauksiin syväväärennyksillä voi varautua? Mikä on EU:n AI Act? Onko hallusinoiva tekoäly oppimattoman käsissä vaarallinen? Nostaako generatiivinen tekoäly tuottavuutta?

 • Tekoäly vaikuttaa jokaisen elämään –   halusi tai ei
  by From Nina on 25.3.2024 at 07:52

  Halusimme tai emme, tekoäly on jo vaikuttanut lähes elämäämme tavalla tai toisella. Muutos on jatkuvaa, joten kannattaa ajatella positiivisesti: mitä hyvää voimme tekoälyn avulla saavuttaa, kun annamme mahdollisuuden avoimelle ajattelulle, uuden oppimiselle sekä vuorovaikutuksen kautta syntyville uusille innovaatioille.

 • Yhdistysten luvattu maa
  by From Nina on 19.3.2024 at 12:45

  Uudistuminen vaatii näkemystä, uskallusta, osaamista ja oikean suuntaisia tekoja. Koronakriisin aikana osa yhdistyksistä jäivät odottamaan parempia aikoja. Osa yhdistyksistä teki rohkeita muutoksia siirtäen toimintaa verkkoon ja digitaaliseen suuntaan. Tänään jälkimmäiset voivat paremmin kuin edelliset.

Loading