TIVIA SAVO ry

Slide 2
Slide 3
Slide 1
Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Tivia Savon hallitus oli työstämässä la 19.3.2022 uusia kotisivuja😜

Tivia Savo eli entinen Savotky kehittää jäsentensä ammatillista osaamista ja keskinäistä yhteydenpitoa. Tivia Savo on TIVIA:n eli Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n jäsenyhdistys www.tivia.fi . Tivia Savo järjestää erilaisia koulutuksia, yritysvierailuja ja virkistystilaisuuksia. Tilaisuudet ovat jäsenille yleensä maksuttomia. Tietoa jäseneduista löydät osoitteesta jäsenedut.

Päivitä tietosi

Päivitä yhteystietosi TIVIA:n sivuilla osoitteessa jasentietojen-yllapito ja kirjautumisen jälkeen valitse Jäsentietojen ylläpito. Unohtuneen tunnuksen voit saada uudistettu lähettämällä sähköpostia jasenasiat AT tivia.fi osoitteeseen.
Liity jäseneksi TIVIA:n sivuilla henkilöjäseneksi. Valitse listalta yhdistykseksi Tivia Savo (ent. Savon TKY ry)

Tietosuojaseloste: Tivia hoitaa tietosuoja-asioita Tivia Savon osalta, Tivia Savolla ei ole omaa jäsenrekisteriä, tarkempia tietoja aiheesta Tivian nettisivuilla


Tivia Savo ry tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Muiden Tivia-yhteisöjen tapahtumat

 • Medialukutaito tekoälyn maailmassa
  by MYLLYMÄKI REINO on 12.2.2024 at 08:36

  Tekoäly muuttaa yhteiskuntaa ja jokaisen yrityksen ja yksilön on mietittävä, miten ne luovivat mediakentässä ja ovat osa yhteiskuntaa. Tekoäly, digijättien addiktoivat algoritmit ja trollitehtaat ovat arkea meille kaikille. Olemmeko niistä tietoisia vai emme?

 • Tiedon koko potentiaalin valjastaminen tietokulttuurin johtamisella
  by MYLLYMÄKI REINO on 8.2.2024 at 07:15

  Vahva tietokulttuuri on digitaalisen liiketoiminnan edellytys. Tietoa tulee johtaa, jotta sen potentiaali saadaan valjastettua liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin. Tässä artikkelissa tiedon johtamisen asiantuntijat kertovat, mikä on menestyvän tietokulttuurin salaisuus.

 • 366 päivää hyville teoille
  by MYLLYMÄKI REINO on 15.1.2024 at 08:39

  Tätä kirjoittaessani talvipäivänseisaus ja sen lähelle sijoittuva valon juhla joulu sekä uusivuosi ja loppiainen ovat vielä edessäpäin, mutta lukiessanne nämä tapahtumat ovat jo historiaa. Vuosi 2023 …

 • TIVIA-yhteisössä tapahtuu
  by Teräs Olli on 8.1.2024 at 07:28

  Yhteisömuotoisessa toiminnassamme tapahtumia syntyy jatkuvasti, ja kootusti niitä keräämme tivia.fi-sivuille. Miltä lähitulevaisuus siis näyttää?

 • Pohjoismaiset tietojohtajat kokoontuvat Suomessa
  by Teräs Olli on 2.1.2024 at 08:00

  Tutkimusten mukaan tietoaineistojaan tehokkaammin hyödyntävät analyyttiset yritykset menestyvät kilpailijoitaan paremmin. Tässä onnistuminen edellyttää vaikutusvaltaa muuttaa liiketoimintaa sekä investointeja tiedonhallintaan – tietojohtajaa (Chief Data Officer, CDO).

 • Kohti uutta vuotta 2024
  by Teräs Olli on 27.12.2023 at 06:00

  Teknologia 23 -tapahtuma TIVIAn 70-vuotisjuhlineen ja TIVIA-päivät liittokokouksineen ovat takana, ja ensilumi maassa. TIVIAn 70-vuotisjuhlavuosi on pitkällä ja uusi vuosi siintää jo horisontissa.

Loading